gekleurde kuikentjes Ogwa's paaswandeling

Paaswandeling

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10 april 2022
10:00 - 14:00

Locatie
Heempark

Categorieën


Naar gewoonte organiseert OGWA een paaswandeling van ongeveer 7 km. De start is aan het Heempark en eindigt ook hier.

Wandel langs mooie paden die je brengen naar interessante plaatsen in en rond Genk! Beantwoord onderweg de vragen, die je langs het pad tegenkomt. We hebben vragen opgesteld voor de volwassenen onder ons en voor de kleinsten hebben we een zoektocht gemaakt.

Los de vragen op en win een prijs!  Elk kind krijgt een verrassing.

Doe ook interactief mee en post foto’s of filmpjes van de paaswandeling op onze Facebook en Instagram! Of ervaar de tocht via een uitdagendere route, die je onderweg zeker gaat vinden.

Voor wandelaars die graag in groep wandelen hebben we een groepswandeling voorzien. Die wandeling start om 10 u. aan het Heempark.

De tocht gaat over verharde en onverharde wegen. Het kan dus zijn dat je natte of vuile schoenen kan krijgen. We raden aan om droge schoenen en sokken te voorzien. Het kan soms zijn dat je de buggy moet gaan optillen.

Langs de route is er ook een toilet voorzien aan de Cosmodrome.

We werken met inschrijving om een idee te hebben hoeveel personen we kunnen verwachten. Heb je je niet ingeschreven kan je nog altijd meewandelen. Wil je meedoen met Mooimakers, vermeld dat bij het inschrijven!

OGWA denkt ook aan het milieu. We hebben ons ingeschreven op MOOIMAKERS.BE. Voor de wandelaars, die eventueel interesse hebben, kunnen materiaal meekrijgen om zwerfvuil op te ruimen. 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.