logo Levensloop Genk 2022

Levensloop

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 8 oktober 2022 - 9 oktober 2022
14:30

Locatie
Atlas College

Categorieën


Levensloop, een initiatief van Stichting tegen Kanker, is de meest toegankelijke beweging die iedereen in België wil motiveren om lokaal bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Samen met de vrijwilligers van het lokaal comité kan iedereen het hele jaar door, wanneer hij maar wilt deelnemen aan de beweging, door:

  • de moed te vieren van al diegenen die gestreden hebben of nog strijden tegen kanker. Deze Vechters worden het hele jaar door gesteund door de lokale gemeenschap via specifieke activiteiten. Op de Levensloop-evenementen zijn zij de eregasten en worden ze extra in de bloemetjes gezet;
  • de herinnering levendig te houden aan al diegenen die aan kanker zijn gestorven;
  • de lokale gemeenschap aan te moedigen in haar dagelijkse inzet in deze strijd tegen kanker.

Wat is het Levensloop-evenement?

Eenmaal per jaar worden de inspanningen van het lokale vrijwilligers-comité om de Levensloopbeweging levend te houden, bekroond met een feestelijk evenement, een ware apotheose van een plaatselijk engagement in de strijd tegen kanker.

Ook OGWA doet mee aan Levensloop.

Samen met Rainbow4Hope en Forum “Samenleven in Diversiteit” gaan we deze uitdaging aan. Je kan je altijd inschrijven om mee te doen met ons. Deelnamekost is €10,00 en is volledig voor Levensloop Genk.

Levensloop Genk gaat door op de piste van het Atlascollege. Collegelaan 1, 3600 Genk