affiche Karaoke Closing party

Karaoke Closing party

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20 mei 2022 - 21 mei 2022
20:00 - 01:00

Locatie
Bagatel - Ambiance Café

Categorieën


Karaoke Closing party

Na een week vol met activiteiten, trouwstoet, fototentoonstelling, picknick, filmavond, …. is het tijd om een feestje te bouwen.

We organiseren in Ambiancecafé Bagatel een karaoke closing party met de bekende DJ Peter Vanhees. Haal je mooiste zangstem uit de kast en kom meezingen! De OGWA-leden verwachten je op deze sfeervolle avond vol met ‘foute’ muziek.

 

IDAHOT (International Day Against Homophobia and Transfobia).

Jaarlijks op 17 mei is het IDAHOT, dan wordt in heel de wereld aandacht gevraagd tegen homohaat. Dat door regenboogvlaggen op te  hangen en activiteiten te organiseren.

Op 17 mei 1990 schrapte de WHO (World Health Organisation), de wereld gezondheidsorganisatie, homoseksualiteit van de lijst van geestesziekten.

Het verschil van de IDAHOT met evenementen als de Amsterdam Gay Pride en de The Belgian Pride is dat homo-organisaties en holebi’s bij die gelegenheden willen uitstralen dat ze trots zijn op hun seksuele geaardheid en zich er niet voor willen schamen, terwijl het er bij IDAHOT juist om gaat aandacht te vragen voor het verschijnsel homo-, bi- en transgenderhaat en de sociale onwenselijkheid daarvan. De slogan van de internationale campagne in 2008, Homosexuality is NOT a sickness!, illustreert dat.