holebifilmfestival "Boy Erased"

Holebifilmfestival – Boy erased

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26 november 2021
19:30 - 23:30

Locatie
Stadsschouwburg Genk

Categorieën


Naar aanleiding van het Holebifilmfestival toont OGWA de film “Boy Erased”. Deze gaat door in het Stadschouwburg van Genk.

Na de film is er een receptie voorzien in de foyer. De receptie is onder voorbehoud van de geldende Covid19-maatregelen. Kom gerust eens langs en maak kennis met de OGWA-leden.

 

Het verhaal van “Boy erased”

Jared Eamons is de zoon van een Baptische pastoor uit een klein Amerikaans dorp. Op negentienjarige leeftijd komen zijn ouders te weten dat hij homoseksueel is. Onder druk en uit angst om uit de gratie te raken van zijn familie, vrienden en geloofsgemeenschap neemt hij deel aan een bekeringstherapie voor homo’s. Tijdens de therapie komt het echter tot een conflict met hoofdtherapeut Victor Sykes.

 

Het Holebifilmfestival is een filmfestival in Vlaanderen met een focus op het holebi- en transgenderthema. Het festival had zijn thuisbasis in Leuven. Vandaag is het te gast in verschillende steden en gemeenten in en rond Vlaams-Brabant. Daarentegen staan er ook regelmatig toneel- en dansvoorstellingen op het programma. Sinds 2010 wordt door het festival de internationale kortfilmwedstrijd Holebikort georganiseerd.

Dit jaar zal het Holebifilmfestival doorgaan tussen 9 en 26 november 2021.

 

Opgelet!

Dresscode : Classy

We willen elke filmliefhebber een veilig gevoel geven en een aangename avond laten beleven.

Door de huidige coronamaatregelen gaan we elke bezoeker controleren op het Covid Safe ticket en is het dragen van een mondmasker verplicht. Bied bij de ingang uw Covid Safe QR-code en uw identiteitskaart aan!

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.